Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Maja Snis gata 8

Slutpris: 2 450 000 kr

Maja Snis gata 8

Trivsam och välplanerad 2:a med stor balkong mot fin innergård

Välkommen till denna fina 2:a i populära Porslinskvarteren. Lägenheten har en inbjudande och välplanerad planlösning med genomgående stilren interiör. Den har en öppen och ljus planlösning mellan vardagsrum och kök med tillhörande matplats som ger plats för både familj och vänner. Lägenheten har ett stort sovrum med anslutande klädkammare samt ett fint helkaklat badrum. Balkongen är extra bred och ger gott om yta för loungegrupp med vy över den fina innergården.

Till lägenheten tillhör ett ordentligt källarförråd med hiss hela vägen ned. I samma källarplan kan du ansluta till föreningens garage som ligger under innergården. Föreningen är stabil med bra ekonomi och har faciliteter såsom barnvagns- och rullstolsrum, cykelförråd, hobbyrum samt övernattningslägenhet som går och boka.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, sport och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Maja Snis gata 8, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad