Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Maja Snis Gata 5

Slutpris: 4 700 000 kr

Maja Snis Gata 5

Vacker gavellägenhet med inglasad balkong i soligt läge!

Välkommen till denna vackra gavellägenhet, belägen i populära Porslinskvarteren.

Lägenheten är välskött med genomtänkta tillval och tack vare fönsterna i tre olika väderstreck får den ett harmoniskt och skönt ljusinsläpp. De sociala ytorna ligger i ett sydvästläge vilket innebär rikligt med ljus och den inglasade balkongen får sol från tidig lunch till sen kväll. Lägenheten har en inbjudande och genomtänkt planlösning med en trevlig "rundgång" vilket skapar en större känsla och en öppen och luftig sällskapsyta i vardagsrum och kök. Den har ett mycket trivsamt kök med en gedigen köksö och bänkskivor i kvartskomposit. Här kan ni sitta och umgås medan maten tillagas. Köksön ger också extra matlagning- och serveringsyta samt extra förvaring i skåp. Lägenheten har tre bra sovrum, två ligger i fil med inbyggda garderober med skjutdörrar och det tredje sovrummet ligger avskilt på andra änden av bostaden. Längst korridoren ligger bostadens två badrum, båda med duschmöjligheter. De är helkaklade i stilrent vitt och svart och det större badrummet har bland annat badkar samt tvättmaskin och torktumlare med praktiska avlastningsytor och skåp över. Till lägenheten tillhör ett ordentligt källarförråd med hiss hela vägen ned. På samma källarplan kan ni ansluta till föreningens garage som ligger under innergården. På innergården finns både lekpark och yta för socialt umgänge. Här bor ni i ett insynsskyddat läge med vy över Prunusstråket som är en del av Fajansparken. Den sträcker sig i sin tur genom hela Porslinskvarteren och är ett populärt promenadstråk.

I Porslinskvarteren har du gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar du dig in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

- Öppen och social planlösning med utgång till balkong från vardagsrum/kök
- Balkong i optimalt västläge, sol från tidig lunch till sen kväll
- Två badrum och två duschar
- Fint kök med tillval och tillbyggd köksö för ca 100 tkr
- Gavelläge med fönster i tre olika väderstreck med ljusinsläpp hela dagen

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad