Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Maja Snis gata 3

Slutpris: 3 600 000 kr

Maja Snis gata 3

Välkommen till denna tilltalande hörnlägenhet belägen i en gedigen förening i populära Porslinskvarteren. Lägenheten har en inbjudande och genomtänkt planlösning med en öppen och luftig sällskapsyta i vardagsrum och kök och en mer privat del för bad- och sovrummen för sig. Den har en genomgående fin ekparkett, vitmålade väggar och diskret integrerade och vita vitvaror. Lägenheten har många fina fönster som ger rikligt med ljusinsläpp i bostaden, särskilt i riktning mot det soliga sydvästläget utan insyn. Den inglasade balkongen ligger optimalt till med anslutning från sällskapsrummet. Här strålar solen från tidig lunch till kväll. Med hjälp av förslagsvis en infravärmare går balkongen att nyttja som ett extra rum större delen av året. Båda sovrummen är i bra storlek. I det större sovrummet får man enkelt plats med en dubbelsäng och tillhörande sängbord. Det andra sovrummet funkar perfekt att använda som ett mindre sovrum, barnrum eller som ett hemmakontor. Badrummet är stilrent och helkaklat i vitt och svart, utrustat med bland annat tvätt- och torkmaskin med bra arbetsbänk över. Ett källarförråd tillhör lägenheten och garage finns under innergården. Hit kommer ni smidigt och enkelt via hissen/trapporna utan att behöva lämna huset. På innergården finns både lekpark och yta för socialt umgänge.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Maja Snis gata 3, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad