Såld

Kvarnholmen, Nacka

Magasinsgången 7

Slutpris: 8 700 000 kr

Magasinsgången 7

Dröm 3,5:a i etage (Townhouse) med egen ingång. Direkt när man kommer in slås man av den storslagna havsutsikten med Djurgården och Kaknästornet på andra sidan och fönster från golv till tak. Här kan man njuta av ett vackert ljus med fantastiska solnedgångar med rosa himmel och bo insynsskyddat. På övervåningen har du kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning. Ett kontor/ mindre sovrum och badrum finns på samma våningsplan. En trappa ner har du två väl tilltagna sovrum med en takhöjd på 3,2 m och utgång till både balkong och terrassen på ca 24 kvm, båda med havsutsikt. På golvet har du nylagt massivt trä i bred enstavsparkett (2022). Det finns gott om förvaring med både klädkammare och en stor garderob bakom skjutdörrar i spegelglas. Till lägenheten hör också ett källarförråd. I föreningen finns ett gästrum som kan hyras, lounge och en lyxig bastu med relaxavdelning samt bokningsbar gemensamhetslokal. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska och unika lägenhet som du kan flytta rakt in i och njuta av direkt!

• Dröm 3,5:a i etage (Townhouse) med egen ingång
• Storslagen havsutsikt
• Terrass 24kvm mot vattnet
• Balkong 8kvm mot vattnet
• Toppskick (bara att flytta in)
• Källarförråd ca 5 kvm
• Lounge och relaxavdelning i föreningen
• 10 min till Slussen med buss & 27 min med SL-båt till Nybroplan

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob
Paul Karlström
Assisterande mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Magasinsgången 7, Såld i Kvarnholmen, Nacka Planlösning från Magasinsgången 7, Såld i Kvarnholmen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad