Såld

Graneberg, Uppsala

Lyssnavägen 6

Slutpris: 11 200 000 kr

Lyssnavägen 6

Rymlig och fint renoverad villa med ett härligt läge i Graneberg

Välkommen till denna vackra familjevilla på lugna och attraktiva Lyssnavägen i Graneberg. Här bor ni i ett hus med ursprung från 1910 men som under åren har byggts till i omgångar. Nuvarande ägare har sedan 2008 byggt om och renoverat huset där nu gammalt möter nytt på ett ytterst tilltalande och smakfullt sätt. Detta är ett hem som karaktäriseras av äldre charm samtidigt som ni här får all tänkbar bekvämlighet och komfort. Här finner ni en alltigenom välplanerad och representativ familjevilla med en öppen planlösning, stora fönsterpartier och ljus färgsättning.

Här får ni även Uppsalas kanske mest attraktiva uthyrningsdel om ca 50 kvm i två plan och med en rejäl balkong med fin utsikt över Ekolns vatten. Huvudbostaden har en boyta på ca 160 kvm, fördelat på 4 rum i två plan. Lägg därtill det fint inredda vindsplanet med två bra sovrum och källarplanet med en biyta om ca 60 kvm som inrymmer allrum, tvättstuga och relax/bastu så förstår ni att huset inrymmer både fina sällskapsytor och gott om sovrum.

Uppvuxen trädgårds- och naturtomt med ett härligt hörnläge. Fint inramad och insynsskyddad av granhäck och övrig grönska får ni här en privat tomt med gräsytor, stenlagda gångar och berg i dager. Här får ni även två altaner som tillsammans erbjuder er sol under dagens alla timmar. Balkongen, som tillhör uthyrningsdelen, ger er eftermiddags- och kvällssol.

Den fint upplysta och asfalterade infarten leder er förbi parkeringen, med plats för fyra bilar, upp till den fristående garagebyggnaden. Här får ni ett varmbonat enkelgarage med en vidbyggd carport och förrådsdel.

Här bor ni i lugna och barnvänliga villakvarter med närhet till såväl vattenlek, natur och motionsspår som till skolor, förskolor och mataffär. Fiberansluten fastighet. Uppvärmning sker via bergvärme.

Varmt välkommen att boka er visningstid!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lyssnavägen 6, Såld i Graneberg, Uppsala Planlösning från Lyssnavägen 6, Såld i Graneberg, Uppsala Planlösning från Lyssnavägen 6, Såld i Graneberg, Uppsala Planlösning från Lyssnavägen 6, Såld i Graneberg, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad