Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 15 D

Slutpris: 4 750 000 kr

Luthagsesplanaden 15 D

MYCKET FIN LÄGENHET MED NÄRHET TILL ALLT! BALKONG, HISS OCH ÖPPEN SPIS!

Varmt välkomna till denna pärla i hjärtat av Luthagen belägen med högt läge och fin vy från samtliga fönster. Lägenheten har en trevlig planlösning med gott om förvaring i både klädkammare och garderober. Här finns en välkomnade hall med gäst-wc, totalrenoverat badrum med tvättmaskin, kök med trevlig köksö, tre rymliga sovrum och ett fantastiskt vardagsrum med balkong och öppen spis.

På Luthagsesplanaden 15 D bor du i en välskött bostadsrättsförening med många renoveringar avklarade. Främre Luthagen består av lugna och trevliga kvarter, med nära till allt staden har att erbjuda. Du har promenadavstånd till det mest och även nära till resecentrum, mataffärer, uteliv och det vackra årummet.

Tillträde är planerat till början av Juli 2021.

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 15 D, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad