Såld

Råby, Västerås

Lövhagsgatan 41

Slutpris: 647 000 kr

Lövhagsgatan 41

Renoverad och välplanerad 2.5 rok!

Välkommen till en renoverad bostad i toppskick!

Fräscha ytskikt i enhetliga färger är genomgående i hela bostaden. Fördelar sig över en inbjudande hall, ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett sovrum med fönster som kan användas som kontor eller klädkammare, ett större sovrum med inglasad balkong, ett fräscht och renoverat kök med plats för matgrupp och ett socialt vardagsrum.

Belägen inom en stabil förening med välskötta fastigheter och många faciliteter såsom bastu, förråd, tvättstuga och föreningslokal. Mycket goda parkeringsmöjligheter. Lugnt och familjärt område med närhet till flertalet grönområden, skolor, kommunikationer och Erikslund shoppingcenter.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad