Till salu
Budgivning pågår

Saltsjöbaden - Ljuskärrsberget, Nacka

Ljuskärrsvägen 96, 2tr

Högsta bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 2 2 100 000 kr
2 195 000 kr
area icon Yta
  • 77,8 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 220 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1972
Ljuskärrsvägen 96, 2tr

Välplanerad fyra med balkong, goda sociala ytor och potential till att sätta sin egen prägel

-ACCEPTERAT PRIS-

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING*

Välplanerad fyra på på härliga Ljuskärrsberget med solig balkong i sydöst, goda sociala ytor och potential till att sätta sin egen prägel

- Goda sociala ytor
- Tvättmaskin i bostaden
- Ljusinsläpp från flera väderstreck
- Solig balkong i ostört sydsöst läge
- Potential till att sätta sin egen prägel

Med fantastiskt läge på Ljuskärrsvägen 96 har ni nu möjlighet att skapa ert drömhem, för här finns potential! Detta är den perfekta bostaden för dig som ställer höga krav på ditt boende, är på jakt efter en bostad i ett av Saltsjöbadens bästa lägen och vill ha möjligheten att sätta sin egna touch. Detta är en ljus och väldisponerad lägenhet med fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck som skapar rymd, stora sällskapsytor och en härlig balkong i soligt sydöst läge där du kan vara ostörd.

Här finner vi både ett fullt fungerande kök med plats för matbord och badrum med all utrustning som behövs. Två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng och mycket förvaring, ett mindre som disponeras som sovrum idag med plats för enkelsäng och mindre förvaring. Stort vardagsrum med plats för släkt och vänner. Helt ostörd mysig balkong mot lummig natur.

Som boende i Brf Ljuskärrsberget, har ni bland annat tillgång till ett tillhörande förråd, bastu, tvättstugor, två övernattningslägenheter samt en gemensamhetslokal. Här finns allt du kan tänkas behöva! Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Ljuskärrsvägen 96, 2tr, Till salu i Saltsjöbaden - Ljuskärrsberget, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad