Såld

Saltsjöbaden - Ljuskärrsberget, Nacka

Ljuskärrsvägen 63, 2tr

Slutpris: 2 850 000 kr

Ljuskärrsvägen 63, 2tr

Topprenoverad trea/fyra på Ljuskärrsberget med exklusiva materialval och solig balkong i sydöst!

Topprenoverad trea/fyra på härliga Ljuskärrsberget med exklusiva materialval, solig balkong i sydöst och goda sociala ytor!

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING*

- Topprenoverad
- Goda sociala ytor
- Kök från sörmlandskök
- Tvättmaskin i bostaden
- Ljusinsläpp från flera väderstreck
- Solig balkong i ostört sydsöst läge

Med fantastiskt läge på Ljuskärrsvägen 63 är det bara att flytta in, för här är allt gjort! Detta är den perfekta bostaden för dig som ställer höga krav på ditt boende, är på jakt efter en bostad i ett av Saltsjöbadens bästa lägen och vill flytta in i en topprenoverad bostad. Detta är en ljus och väldisponerad lägenhet med fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck som skapar rymd, stora sällskapsytor och en härlig balkong i soligt sydöst läge där du kan vara ostörd.

Här finner vi ett helt nytt kök från Sörmlandskök med gott om förvaring, nya vitvaror och plats för matbord. Helkaklat badrum med all utrustning som behövs. Två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng och mycket förvaring, ett mindre som disponeras som walk in closet idag med plats för enkelsäng och mindre förvaring. Stort vardagsrum med plats för släkt och vänner. Helt ostörd mysig balkong mot lummig natur.

Som boende i Brf Ljuskärrsberget, har ni bland annat tillgång till ett tillhörande förråd, bastu, tvättstugor, två övernattningslägenheter samt en gemensamhetslokal. Här finns allt du kan tänkas behöva! Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ljuskärrsvägen 63, 2tr, Såld i Saltsjöbaden - Ljuskärrsberget, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad