Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Ljusbärargatan 9

Slutpris: 3 395 000 kr

Ljusbärargatan 9

Med en rymlig balkong med ett fritt och soligt läge

Välplanerad genomgångslägenhet belägen i nyare byggnad med hiss från markplan och garaget. Här finner ni en rymlig balkong med ett fritt läge med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten andas ljus och rymd och har en öppen planlösning med rejäla sällskapsytor. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd.

Planlösningen ger er hall med skjutdörrsgarderob, vardagsrum med utgång till balkongen samt två bra sovrum varav det ena har skjutdörrsgarderob. Här får ni även ett kök med rostfria vitvaror, inredning från Marbodal och en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vidare har lägenheten ett badrum med dusch och tvättmaskin och torktumlare.

Brf Tornträdgården är en stabil och välskött förening. Här bor ni med en vacker innergård, utrymme för källsortering, barnvagnsförråd och städrum. I föreningen finns även en cykelrum. Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, och på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran Stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till mataffär och service i affärshuset Kvarnen.

Varmt välkommen på visningen!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad