Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Ljusbärargatan 9

Slutpris: 3 150 000 kr

Ljusbärargatan 9

Genomgångslägenhet i markplan med en uteplats och en balkong. Ljus lägenhet i bra skick!

Välkommen till denna välplanerade genomgångslägenhet om tre rum och kök, belägen i attraktiva Brf Tornträdgården i omtyckta Kapellgärdet. Här bor man citynära med en grönskande innergård i nybyggt hus från 2018. Lägenheten ligger i markplan med två uteplatser! En stor uteplats på framsidan med kvällssol samt en på baksidan, som vetter mot innergården, med morgonsol.

Den hemtrevliga planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med plats för kläder i stor skjutdörrsgarderob. Inbjudande och lagom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rikligt med ljusinsläpp i form av gott om fönster och två uteplatser. Vidare finns två sovrum. Gott om förvaring. Stilrent helkaklat badrum med bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Tillhörande förråd i källaren där ni också hittar cykelförråd och garageplatserna.

Brf Tornträdgården är en omtyckt och välskött förening. Här bor ni med en vacker innergård, utrymme för källsortering, barnvagnsförråd och städrum. I föreningen finns även en cykelrum. Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, och på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran Stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset samt affärshuset Kvarnen där det finns mataffär och all tänkbar service.

Vid intresse: Kontakta ansvarig mäklare, Jakob Ekerot.

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad