Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Ljusbärargatan 13

Slutpris: 3 300 000 kr

Ljusbärargatan 13

VÄLPLANERAD TREA MED STOR BALKONG MED EFTERMIDDAGSSOL. MODERN OCH ÖPPEN PLANLÖSNING.

Välkommen till denna välplanerade trea belägen i Brf Tornträdgården, en förening med lummig innergård i Kapellgärdet. Bekvämt boende med gångavstånd till City och Resecentrum, nära till service i form av butiker, träningsanläggningar mm samt smidigt med hiss från garage i källaren där även cykelrum och källarförråd finns.

Lägenheten erbjuder en modern och genomgående trevlig planlösning. Planlösningen har gått om sällskapsytor, förvaring och genomgående ljusa färgval. Här välkomnas man av en rymlig hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare finns två sovrum med intilliggande förvaring. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Från vardagsrummet finns utgång till lägenhetens stora balkong med eftermiddagssol och plats för balkongmöbler.

Missa inte denna möjlighet till köp av en fin trea i trevliga Kapellgärdet, anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ljusbärargatan 13, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad