Såld

Östermalm - Karlaplan, Stockholm

Linnégatan 80, 5tr

Slutpris: 7 500 000 kr

Linnégatan 80, 5tr

Högt och eftertraktat läge - Låg avgift - Garageplats ingår i avgiften! - Balkong

Högt och eftertraktat läge - Garageplats ingår i avgiften! - Balkong- Låg avgift

Ljus, sällskaplig och med ett eftertraktat läge mellan Karlaplan och Strandvägen - Välkomna högt upp i huset till våning fem och denna nyligen stambytta och väldisponerade tvåa med rymlig balkong i insynsskyddat läge! Här trivs man på egen hand eller tillsammans med genomgående yteffektiva ytor, ekparkettgolv, spegeldörrar och generöst ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet gör det enkelt att vara flera och intill finns det rymliga sovrummet med den generösa balkongen i direkt anslutning. Vidare finns ett nyligen renoverat och stilfullt badrum som nås från den välkomnande hallen där den rymliga klädkammaren inrymmer generös förvaring. Från bostaden tar man sig enkelt ut till den trivsamma och grönskande innergården vilket blir som en lugn oas endast ett stenkast från stadspulsen. För den bilburne nås garageplatsen som dessutom ingår i avgiften bekvämt med hiss. Välkommen hit för att trivas!

Här bor du på attraktiva Linnégatan med perfekt läge på Östermalm. Runt hörnet finns ett stort utbud av restauranger, butiker, caféer och livsmedelsaffär. Inom några minuter når du Karlaplan och Nybroplan. En kort promenad bort finns trevliga Djurgården med sina vackra promenadstråk. Mycket goda kommunikationer med tunnelbana och buss.

Varmt välkommen på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Linnégatan 80, 5tr, Såld i Östermalm - Karlaplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close