Såld

Centrum, Uppsala

Linnégatan 16A

Slutpris: 2 675 000 kr

Linnégatan 16A

Välkomna till denna centralt belägna 3:a med hiss från markplan och balkong i söderläge.

Välkomna till denna centralt belägna 3:a med hiss från markplan och balkong i söderläge. Perfekt pendlarläge med bara några minuters promenad till stationen. Stilrent renoverat kök med bra maskinell utrustning och en matplats för 2-3 personer. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare ett sovrum med plats för säng och skrivbord. Väl tilltaget badrum med bland annat fönster för ljusinsläpp och tvättmaskin.

Stabil och välskött förening med bland annat övernattningsrum och samlingslokal. Bredband ingår i avgiften. Som boende på Linnégatan 16A bor du på en lugn återvändsgata i den absoluta citykärnan med nära till såväl populära caféet Årummet som parkmiljöer och Uppsalas nöjes- och affärsutbud. Här bor du även med ett fantastiskt pendlarläge ett stenkast från Uppsala Resecentrum.

Möjlighet till snabbt tillträde finns.

Missa inte denna möjlighet att anmäla ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Linnégatan 16A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad