Såld

Sommarro, Uppsala

Lindsbergsgatan 4B

Slutpris: 2 400 000 kr

Lindsbergsgatan 4B

Ljus och välplanerad tvåa med öppen spis och en solig balkong i natur- och citynära Sommarro!

I natursköna Sommarro hittar du denna fina och trivsamma tvåa med bevarad 40-talscharm och 2,7 meter i takhöjd. Lugnt belägen på en halv trappa i detta hus med gårdshus karaktär. Fint ljusinsläpp under hela dagen och fri utsikt över föreningens lummiga innergårdar. Lägenheten håller ett genomgående charmigt och tilltalande skick. Här får du bl a ett kök, som renoverades ca 2018 av en tidigare ägare, med originalinredning bevarad, en fungerande eldstad samt genomgående parkettgolv och vitpigmenterade trägolv. Balkong i fritt söderläge med sol från lunch till sen eftermiddag. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar två källarförråd.

Denna välskötta förening ligger lugnt beläget utan störande trafik och omgiven av grönska. I föreningen finns en välskött och lummig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Du får även tillgång till bl a samlingslokal, cykelförråd och hobbyrum. Föreningen har god ekonomi och genomgått många större renoveringar. I dagsläget är det ingen kö till parkeringsplats!

Med detta toppenläge i Sommarro får du smidig promenad- och cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum, bussförbindelser finns även det ca 1 minut promenad från huset. Stadsskogen och Hågadalen, med rogivande motions- och promenadstråk finner du precis intill huset och i det direkta närområdet finns även trevliga restauranger. Smidiga förbindelser via cykelväg eller buss till Blåsenhus, BMC, Akademiska sjukhuset, Ekonomikum och Eng.elska parken

Välkommen på visning!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lindsbergsgatan 4B, Såld i Sommarro, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad