Såld

Lillängen, Nacka

Lillängsvägen 4, BV

Slutpris: 3 800 000 kr

Lillängsvägen 4, BV

55+ lägenhet med inglasad balkong nära Nacka Forum

Välkommen till denna charmiga 55+ lägenhet som erbjuder bekvämt och underhållsfritt boende i hjärtat av Lillängen. Denna rymliga lägenhet om 63 kvadratmeter har en inbjudande atmosfär och flera bekvämligheter som kommer att göra din vardag trivsam och bekväm.

Lägenheten är lättillgängligt belägen på entréplan men ändå helt insynsskyddad. Den erbjuder en praktisk layout som är särskilt anpassad för äldre boende. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger gott om plats för umgänge och socialt samvaro. Här finns gott om naturligt ljus som strömmar in genom stora fönster och ger en ljus och luftig känsla. Väggen mellan kök och vardagsrum är bara en halvvägg med en 20 cm ekskiva ovanpå. Detta skapar en luftigare och ljusare känsla i lägenheten.

Det kanske mest förtrollande draget med denna bostad är den inglasade balkongen i söderläge. Här kan du njuta av soliga dagar, med en fantastisk utsikt över omgivande grönområden. Balkongen blir en perfekt plats att koppla av med en god kopp kaffe eller en bra bok.

Sovrummet är stort och rymligt med plats för stor säng, skrivbord eller annat möblemang samt den stora skjutdörrsgarderoben med tonade speglar längs ena sidan av rummet.
Denna bostad är beläget nära naturen, och det finns många möjligheter till promenader och friluftsaktiviteter i närheten. Nacka Forum, med sitt breda utbud av butiker, restauranger, och andra bekvämligheter, är inom gångavstånd, vilket gör det enkelt att ta del av allt som behövs för din vardag.

Föreningen är omtyckt och aktiv. Det ordnas regelbundet sociala sammankomster och aktiviteter för de som vill delta. Detta ger dig möjlighet att träffa grannar och skapa nya vänskapsband.

Denna 55+ lägenhet i Lillängen nära Nacka Forum erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende i en härlig miljö. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha allt du behöver inom räckhåll. Kontakta mig för mer information och för att boka en visning. Välkommen till ditt nya hem!

- Charmigt område nära natur och all service man behöver
- Stor inglasad balkong i söderläge
- Omtyckt förening med god gemenskap och sociala tillställningar
- Gott om förvaringsutrymmen med garderober som går ända upp till tak
- Riktiga lås på samtliga fönster
- Sjöglimt till Järlasjön under delar av året

Till lägenheten tillkommer ett förråd som ligger på entréplan i huset bredvid, där två garderober ingår.

Renoveringar gjorda:
2019 - Ny diskmaskin
2015 - Inglasning av balkong. Trätrall på balkong.
2014 - Motordrivna markiser på alla tre sidorna på balkongen
2014 - Ny kyl/frys

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad