Såld

Lillängen, Nacka

Lillängsvägen 4, 2tr

Slutpris: 5 600 000 kr

Lillängsvägen 4, 2tr

Välkommen till bekvämt boende: 55+ lägenhet med inglasad balkong i närheten av Nacka Forum

Välkommen till denna charmiga 55+ lägenhet som erbjuder bekvämt och underhållsfritt boende i hjärtat av Lillängen. Med sina generösa 85 kvadratmeter skapar den en inbjudande atmosfär och har flera bekvämligheter som gör vardagen trivsam och bekväm.

Belägen två trappor upp och helt insynsskyddad, bjuder lägenheten på en lugn och fridfull tillvaro med utsikt över grönska och träd. Den praktiska layouten är särskilt anpassad för äldre boende, med gott om plats för umgänge och social samvaro. Naturligt ljus strömmar in genom stora fönster.

Det mest förtrollande draget är den inglasade balkongen i söderläge, där soliga dagar kan avnjutas med en fantastisk utsikt över omgivande grönområden. Balkongen blir en perfekt plats för avkoppling med en god kopp kaffe eller en spännande bok.

Sovrummet som från början var tänkt som två sovrum är stort och rymligt med plats för en stor säng, skrivbord eller annat möblemang. En imponerande skjutdörrsgarderob längs ena sidan av rummet bidrar till att skapa ordning och rymd.

Denna bostad är strategiskt belägen nära naturen, vilket ger möjligheter till promenader och friluftsaktiviteter. Nacka Forum, med sitt breda utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter, är inom bekvämt gångavstånd och tillgängligt för att tillgodose dina dagliga behov.

Föreningen är omtyckt och aktiv, arrangerar regelbundet sociala sammankomster och aktiviteter för de som önskar delta. Detta skapar möjligheter att lära känna grannar och skapa nya vänskapsband.

Denna 55+ lägenhet i Lillängen, nära Nacka Forum, erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende i en härlig miljö. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Kontakta mig för mer information och för att boka en visning. Välkommen till ditt nya hem!

- Möjlig trea
- Charmigt område nära natur och all service man behöver
- Stor inglasad balkong i söderläge
- Omtyckt förening med god gemenskap och sociala tillställningar
- Gott om förvaringsutrymmen med garderober
- Riktiga lås på samtliga fönster
- Sjöglimt till Järlasjön under delar av året

Renoveringar:
2005 Mellanvägg mellan sovrum byggdes aldrig för att få ett extra stort sovrum.
2005 Garderobsväggar med skjutdörrar i sovrum och hall, byggdes direkt efter inflytt.
2015 Ny diskmaskin i kök.
2015 Nytt laminatgolv i kök.
2016 Ny tvättmaskin i badrum.
2019 Ny inbyggnadsmicro i kök.
2021 Lägenhet är utrustad med hemlarm från Verisure. Larm med kamera, talat larm samt brandlarm. Systemet är
urkopplat men går att koppla på igen av ny ägare efter överenskommelse med Verisure.

Till lägenheten tillkommer ett förråd som ligger på entréplan i huset bredvid.

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad