Såld

Lännersta, Nacka

Liljekonvaljens väg 28

Slutpris: 11 350 000 kr

Liljekonvaljens väg 28

Charmig enplansvilla på stor tomt utan insyn i populära Lännersta!

Charmig enplansvilla på stor tomt utan insyn i populära Lännersta!

- Bastu
- Garage
- Spabad
- Solceller
- Ingen insyn
- Täljstenskamin
- Tre/fyra sovrum
- Nära skola och förskola
- Altan och uteplats med sol hela dagen

Välkommen till denna enplansvilla med stor tomt i populära Lännersta - ett stenkast från Trollsjöns naturreservat, Bagarsjön och Lännerstasundet! Här bor du i ett lugnt område på en insynsskyddad tomt med altandäck och uteplats i söder där du kan njuta av solen från morgon till kväll, utan att tumma på närheten till motorväg som du når på mindre än fem minuter.

Stort välutrustat kök, mycket förvaring, arbetsytor och med golvvärme i öppen planlösning mot matplatsen intill de stora fönsterpartierna mot uteplatsen. Tätt intill har vi det stora vardagsrummet. Öppna sociala ytor som är genomgående bra planerade för bästa möjliga möblering. Stor salong eller tv-rum som kan nyttjas separat från vardagsrummet eller göras om till Master bedroom. Då med gott om plats för dubbelsäng, garderober och en egen loungedel. Här har vi dessutom en egen utgång till bostadens altan med spabad samt stor walk-in closet.

Rymlig hall med gott om plats för garderober och förvaring samt praktisk golvvärme. Här har vi också bostadens gäst-wc samt tvättstuga. Tvättstugan är välutrustad med tvättmaskin, torktumlare, bra arbetsytor, förvaring, dusch, bastu och golvvärme. Här finns möjlighet att ta bort en garderob och ta fram ytterdörren som gömmer sig bakom, för att få en groventré.

I husets sovdel har vi bostadens eleganta badrum uppfört med påkostade materialval, dusch, golvvärme och öppningsbar glasdörr. Tre sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord, garderob och övrig förvaring.

Stort garage med plats för en bil och övrig förvaring, både på entréplan och loftet. Vackert anlagd tomt med planteringar i form av fruktträd med bland annat äpplen, päron och bigarråer. Gott om utrymme för sällskapsgrupper och lounge-möblering på husets fram- samt baksida. På tomtens baksida står ett äldre gästhus.

*OBS* Energideklarationen är utförd innan installation av solceller och den nya luftvärmepumpen. *OBS*

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
Niels Sönnergaard
Assisterande mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Liljekonvaljens väg 28, Såld i Lännersta, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad