Såld

Salabacke, Uppsala

Lästmakargatan 9A

Slutpris: 995 000 kr

Lästmakargatan 9A

Letar du efter första lyan eller en pendlarlägenhet? Välkommen till denna perfekt planerade 1:a i hjärtat av Salabacke.

Den väldisponerade bostaden befinner sig på första våningen och är väl underhållen. Här har man ett mycket smakfullt nyrenoverat kök som renoverades under 2020, nya stora garderober och badrummet har tidigare stamrenoverats. Fridfull utsikt som skapar naturligt solljus och fångas upp av de ljusa väggarna.

Här finns det härliga grönytor som omger fastigheten. Detta är en stabil förening med ett välskött bostadshus som erbjuder ett rikt serviceutbud till de boende. Här finns härliga grönytor på innergården med grillplats, tvättstuga med torkrum, cykelförråd, samlingslokal med gästrum och gym. Föreningen har flertal parkeringsplatser (separat kösystem). På Lästmakargatan bor man i ett ypperligt läge i ett av Salabackes absolut trevligaste kvarter med både city och Gränby Centrum inom promenadavstånd. Alldeles i närområdet har man flertal kaféer, bagerier, kiosker, pizzerior, restauranger, sushi för inte att nämna Brantingstorg

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad