Kommande bostad

Salabacke, Uppsala

Lästmakargatan 4B

  • price tag icon 4 275 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2.5 rum och kök
area icon Yta
  • 65,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 275 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1950-51
Lästmakargatan 4B

Fint renoverad gavellägenhet med burspråk och balkong

Välkommen till Lästmakargatan 4B och denna fint renoverade gavellägenhet med vackert burspråk och balkong i soligt läge. Bekvämt belägen endast en halv trapp upp i stamrenoverad fastigheten i populära Salabacke med cykelavstånd till City och Resecentrum samt nära påfart till E4.an.

Planlösningen erbjuder möblerbar hall med flertalet garderober, nyrenoverat kök med matplats för många personer och vardagsrum med fönster i två väderstreck varav ena ett burspråk. Från vardagsrummet nås balkongen som är vänd åt soliga sydväst. Utöver detta finns sovrum med plats för dubbelsäng, samt stamrenoverat och kaklat badrum. Lägenheten har genomgått omfattande renovering med nytt kök, genomgående nya golv samt nymålade väggar. Färgsättningen är sober i gråa och beigea toner och matchas med fina laminatgolv med fiskbensmönster.

På Lästmakargatan bor man i ett grönt och trevligt område med promenad/cykelavstånd till city, universitet och resecentrum. På kort promenadavstånd finns, ICA, Willys, Apotek, två mycket bra bagerier och restauranger. I närområdet finns fina Källparken samt Gränby Centrum.

Brf Östertull är en erkänt populär förening med de stora renoveringarna utförda i närtid. Välkommen att anmäla ditt intresse.

Intresseanmälan
Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Lästmakargatan 4B, Snart till salu i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad