Såld

Kvarnholmen, Nacka

Kvarnholmsvägen 96

Slutpris: 5 800 000 kr

Kvarnholmsvägen 96

Industricharm med högt i tak, magisk utsikt mot Stockholmsinlopp i 3-väderstreck

- Havsutsikt från alla fönster
- 3-väderstreck
- Exklusiva materialval (Oscar Properties)
- Industrikänsla med högt i tak
- Öppen planlösning
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Förråd i samma trapphus på vån 3
- Kvarnholmens Centrum med stort serviceutbud
- Bra skolor i området
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- 10 minuter med buss till Slussen
- Nattbussar
- 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan
- 3 minuter till Nacka forum via nya högbron
- Strandpromenad till Slussen

Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum, mysiga sovrum. Det genomgående enstaviga vitpigmenterade trägolvet sträcker sig över hela lägenheten. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen. Vidare in i bostaden når man köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stor öppen yta med utrymme för matbord, soffgrupp och tv-möblemang. Stora fönsterpartier i vardagsrummet är släpper in ljus över varje kvadratmeter och skapar en ljus och luftig känsla. Här har man magis havsutsikt från alla fönster mot Stockholms inlopp, Djurgården, Hammarbybacken samt Fjäderholmarna.

Stort och exklusivt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Specialritat kök med i mörkgrå kulör och bänkskivor i marmor. Utrustning i kök och badrum etiketteras av välkända varumärken snyggt inbyggt och integrerat för en stilren helhetssyn.

Mitt på Kvarnholmen ligger det gamla Spisbrödsfabriken och Bageriet som fått nytt liv som områdets centrum. Idag finns här en COOP, Delselius bageri, Don Felice, Crispy pizza, apotek, STC gym m.m. - Du ska inte behöva lämna Kvarnholmen för att gå på krogen, handla mat, besöka doktorn eller gå i skolan. Besök gärna www.kvarnholmen.com för mer information.

Bra kommunikationer med regelbunden busstrafik till slussen eller från kajen ta SL- båten in till centrala Nybroplan och Strandvägen. Båten går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe!

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad