Till salu

Kvarnholmen, Nacka

Kvarnholmsvägen 88

Nästa visning
calendar icon söndag 3 mars 15:45 - 16:15
5 495 000 kr
area icon Yta
  • 76 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 452 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Kvarnholmsvägen 88

Fin trea med stor balkong i söderläge och en perfekt planlösning, garage i huset.

- SL-båtar tar dig snabbt till Nybroplan, Djurgården eller skärgården året runt
- Stora fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- 10 kvadratmeter balkong i söder
- En kort promenad till morgondopp
- Bra förening med garage i huset

Här bor du mitt på historiska Kvarnholmen omringad av vatten och natur. Utöver fantastiskt läge erbjuder detta hem ett stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp. Flera fönster i söder och en stor balkong där du kan njuta med sol från morgon till kväll. Två mysiga sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Ett modernt och fullt utrustat kök med en naturlig plats för en större matplats som öppnar upp mot vardagsrummet. Ett stort fräscht badrum med dusch och tvätt/tork. Klädkammare och platsbyggd förvaring i både sovrum och hall.
Externt förråd tillhör lägenheten.

Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken och Bageriet som fått nytt liv som områdets centrum. Idag finns här en COOP, Delselius bageri, Don Felice, Crispy pizza, apotek, STC gym m.m. - Du ska inte behöva lämna Kvarnholmen för att gå på krogen, handla mat, besöka doktorn eller gå i skolan. Besök gärna www.kvarnholmen.com för mer information.

Bra kommunikationer med regelbunden busstrafik till slussen eller från kajen ta SL- båten in till centrala Nybroplan och Strandvägen. Båten går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 3 mars, 15:45 - 16:15
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Kvarnholmsvägen 88, Till salu i Kvarnholmen, Nacka

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad