Såld

Stavsnäs, Värmdö

Kvarnholmsvägen 2

Slutpris: 2 150 000 kr

Kvarnholmsvägen 2

Renoveringschans! Här erbjuds bra potential där du kan passa på och sätta din egna prägel då husen är i behov av renovering. Huvudbyggnaden är ca 52 kvm boarea + ca 50 kvm källarplan. På entréplan är det disponerat med vardagsrum, kök, två sovrum och badrum. Köket ligger intill ett charmigt burspråk som ger en fin yta för matplatsen. Vardagsrummet har en centralt placerad öppen spis med insats för extra komfort och hög mysfaktor. I källarplan finns idag ett wc med handfat som är ur bruk tillsammans med bastu, tvättstuga, pannrum och övriga förvaringsytor samt garage.

Tomten på ca 2348 kvm är mestadels plan med en fin blandning av trädgård och skogsmark. Den är även delvis kuperad intill berget vid huvudbyggnaden, härifrån kan du se glittret från insjön som ligger ett stenkast bort. Detaljplanen för området ger byggrätt för 60 + 40 byggnadsarea för huvud- och komplementsbyggnad.
Här bor du med nära gångavstånd till busshållsplats och ca 3 minuters gångavstånd till sandstrand med bryggor och möjlighet till båtplats.

Fastighetens byggnader anses ha renoveringsbehov och försäljningen sker med friskrivningsklausul.

Alla fastigheter i området är med i Ramsmora byalags förening. De förvaltar bland annat vägar, grönområden, badstränder och bryggorna med båtplatser. Mer info hittar ni på deras hemsida: www.ramsmorabyalag.se

Stavsnäs är ett mycket populärt område som erbjuder fantastisk skärgårdsnatur i kombination med närhet till service och kommunikationer in till stan. I området finns bland annat matbutik, caféer, restauranger, fotbollsplan och Padelanläggning. Stavsnäs Vinterhamn erbjuder också regelbunden båttrafik ut till skärgårdens olika öar. Förskola och skola F-9 finns på Djurö ca 5 minuter med bil. Välkommen!

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kvarnholmsvägen 2, Såld i Stavsnäs, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad