Såld

Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm

Kungsgatan 77

Slutpris: 17 750 000 kr

Kungsgatan 77

Underbar vindsvåning med egen terrass på Kungsholmen

Välkommen till denna exklusiva vindsvåning med unika inslag, en hiss som går hela vägen upp till lägenheten och en härlig takterrass med utsikt över Kungsholmens vackra arkitektur. Bostaden karaktäriseras av sin öppna taknock med synliga bjälkar, charmiga vinklar och smakfulla interiör. Med 152 kvm fördelade på fem rum och kök med öppna sociala ytor bor ni här rymligt, bekvämt och stilfullt högt över stadens sus och brus. Beläget på trivsamma Kungsholmen finns närhet till allt vad Stockholms stadskärna har att erbjuda och flera grönskande parker.

En hiss och husets vackra trappuppgång med läckra kyrkliknande fönster i färgat glas leder hela vägen upp till denna sannerligen unika vindsvåning. Hjärtat av detta boende är den öppna sociala ytan med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Naturligt ljus flödar in från flera fönster och takfönster. Ljuset fångas upp av rummets vitmålade väggar och hemtrevliga parkettgolv. Takets charmiga vinklar, detaljer med textur och vissa mörkare inslag ger rummet karaktär och liv. Den öppna taknocken med synliga bjälkar ger en härlig takhöjd och känsla av rymd. Köket är fullt utrustat med stilfullt integrerade vitvaror, vita släta skåpsluckor och tre vinkylar. En halv köksö ger extra arbetsyta och bardelen som vetter mot matplatsen skapar en plats att mötas för en fördrink under matlagning. Det spatiösa rummet erbjuder gott om utrymme för både en matgrupp för minst åtta personer samt en generös soffgrupp framför en öppen spis. Häftiga trappsteg i glas leder upp till två loft som ger extra utrymme och möjlighet att inreda till exempel ett kontor och en läshörna. Hela lägenheten har ett komplett ljudsystem från Sonos som ingår.

Master bedroom har en egen klädkammare som leder till badrum en suite. Badrummet är helkaklat och utsökt inrett med toner av turkos och mörkt trä. Här finns dubbla handfat och en lyxig dusch. Invid sovrummet finns även en WC samt fullt utrustad tvättstuga. Bostadens andra sovrum har mycket goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober och en WC med dusch ligger alldeles intill.

Terrassen nås från vardagsrummet och är en mycket trevlig plats att njuta av under soliga dagar. Här kan god mat och dryck intas under dagens alla timmar med en vy av Kungsholmens vackra arkitektur. Välkomna till Kungsgatan 77!

Förening
BRF Drabanten 11 är en äkta förening med en fastighet bestående av två flerbostadshus på adress Kungsgatan 77 och Kungsholmsgatan 12. Fastigheten byggdes 1907/1908. Marken innehas med äganderätt och arealen är 698 kvm. Den totala nybyggnadsytan inklusive nybyggda vindsvåningar uppgår till 2 225 kvm, varav 1 888 kvm utgör lägenhetsyta och 337 kvm utgör lokalyta.

Föreningen har en trevlig innergård med plats för utemöbler som kan nyttjas av medlemmar.

Område
Bostaden är belägen i ett fridfullt område på Kungsholmen, med närhet till grönskande parker, vackra vattenpromenader och en pulserande stadsmiljö. Inom gångavstånd hittar ni populära kaféer, restauranger och förstklassig shopping. Norr Mälarstrand inbjuder till avkopplande promenader med möjlighet att avsluta dagen med en kaffe eller drink på platser som den omtyckta Mälarpaviljongen.

För familjer med barn finns flera skolor och lekplatser i närområdet, och för den som är aktiv finns gym, sporthallar, badplatser och andra aktiviteter bara runt hörnet. Rådhusets tunnelbanestation ligger inom några minuters promenadavstånd. Därifrån tar ni er snabbt till T-Centralen varifrån ni enkelt tar er vart som helst i Stockholm.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Erik Lundkvist
Assisterande mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Erik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsgatan 77, Såld i Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm Planlösning från Kungsgatan 77, Såld i Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad