Såld

Centrum, Uppsala

Kungsgatan 52 C

Slutpris: 2 395 000 kr

Kungsgatan 52 C

Charmig 30-talslägenhet med balkong & fiskbensparkett!

Ett stenkast från centralstationen erbjuds här en rymlig 30-talstvåa med flera tidstypiska detaljer så som fiskbensparkett, högt i tak och balkong i sydväst läge.

Planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning, halvrum som nyttjas som matsal eller kontor, fullt utrustat kök med matplats för ca 4 personer, rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp och balkong i sydväst läge, sovrum med plats för dubbelsäng, samt renoverat badrum från 2016 med tvättmaskin och duschhörna med vikbara väggar.

Bostadsrättsföreningen erbjuder bland annat sina medlemmar tillgång till gemensam takterrass, tvättstuga, torkrum, cykelförråd och gemensamma trädgårdsmöbler på föreningens vackra innergård. På Kungsgatan 52 bor du med direkt närhet till allt vad staden har att erbjuda, och till centralstationen tar du dig på ca 2 minuters promenad.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna bostad!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsgatan 52 C, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad