Såld

Råby, Västerås

Kungsfågelgatan 85

Slutpris: 690 000 kr

Kungsfågelgatan 85

Hörnlägenhet med uteplats och inglasad altan!

Varmt välkommen till denna gavellägenhet om 67.3kvm med fönster i tre väderstreck och en egen uteplats med inglasad altan!

- Renoverat badrum
- Fri utsikt över grönområden
- Gemensamt elavtal
- Parkering ingår

Varmt välkomna till denna trivsamma 2 rok på Kungsfågelgatan 85. Här erbjuds en trivsam hall med gott om förvaring, sovrum med plats för säng, renoverat badrum, kök med gott om arbetsytor samt utrustat med diskmaskin. Bostaden är belägen på hörnet i sista huset längst ut i området.

Belägen inom en stabil förening med välskötta fastigheter mycket fina grönområden omger byggnaderna. Trevligt och lugnt område med närhet till skolor, förskolor, närbutiker och kommunikationer. På kort cykeltur eller med bil tar du dig till Erikslund shoppingcenter, Bäckbys handelsområde och Västerås city.

Kort sagt en mycket trivsam bostad med fint läge mot grönska.

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsfågelgatan 85, Såld i Råby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad