Såld

Råby, Västerås

Kungsfågelgatan 77

Slutpris: 825 000 kr

Kungsfågelgatan 77

Gavellägenhet i mycket gott skick!

Varmt välkommen till denna gavellägenhet om 82kvm med fönster i tre väderstreck och en inglasad balkong!

- Renoverat badrum och gäst-toalett
- Inglasad balkong
- Gemensamt elavtal
- Parkering ingår

Varmt välkomna till denna trivsamma 3 rok på Kungsfågelgatan 85. Här erbjuds en trivsam hall med gott om förvaring, två tilltalande sovrum varav ett med utgång till balkongen, ett renoverat badrum + en separat gäst-toa, kök med gott om arbetsytor samt utrustat med diskmaskin. Bostaden är belägen på hörnet och bara en trappa upp.

Belägen inom en stabil förening med välskötta fastigheter mycket fina grönområden omger byggnaderna. Trevligt och lugnt område med närhet till skolor, förskolor, närbutiker och kommunikationer. På kort cykeltur eller med bil tar du dig till Erikslund shoppingcenter, Bäckbys handelsområde och Västerås city.

Kort sagt en mycket trivsam bostad med fint läge och mycket gott skick!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad