Såld

Centrum, Uppsala

Kungsängsgatan 41C

Slutpris: 2 300 000 kr

Kungsängsgatan 41C

Bo i citykärnan med hiss från markplan

Välkommen till denna välplanerade och ljusa citylägenhet i hus med hiss från markplan. Här får du bl a rejält tilltagna rum med fina sällskapsytor och en balkong i ett lugnt västerläge. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett rejält vindsförråd. Bostaden har moderniseringsbehov.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med förvaring, vardagsrum med utgång till balkongen och ett kök med rymlig matplats. Vidare rymmer lägenheten två sovrum med garderober och ett badrum med dusch och tvättmaskin.

Stabil och välskött förening med bl a bastu och motionsrum. Bredband ingår i avgiften. Som boende på Kungsängsgatan 41C bor du i den absoluta citykärnan med nära till bl a Årummet, parkmiljöer, mataffärer och Uppsalas nöjes- och affärsutbud. Här bor du även med ett fantastiskt pendlarläge en kort promenad från Uppsala Resecentrum.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsgatan 41C, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad