Såld

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsesplanaden 12B

Slutpris: 2 450 000 kr

Kungsängsesplanaden 12B

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet med rejäla sällskapsytor, fint ljusinsläpp och balkong mot gården med eftermiddags- och kvällssol. Här får ni bland annat en öppen planlösning, sovrummet mot innergården och genomgående golv med ekparkett eller klinker. Lägenheten är högt och fritt belägen i hus från år 2018-19 med hiss från markplan. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd. I nuläget finns det ledig garageplats och laddplats i föreningens garage som enkelt nås med hissen.

Planlösningen ger er entré/hall med förvaring, kök med rostfria vitvaror och ljus inredning från Vedum samt ett vardagsrum med utgång till balkongen. Vidare finner ni här ett badrum med dusch och kombimaskin (tvätt/tork) samt ett sovrum med mycket bra förvaring.

Stabil och välskött förening. Trevlig gårdsmiljö med grillmöjligheter. Här bor du med bekvämt promenadavstånd till såväl absoluta stadskärnan och det nyrenoverade Årummet som till mataffär och all tänkbar service.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsesplanaden 12B, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad