Såld

Årsta, Uppsala

Kummingatan 50 C

Slutpris: 2 610 000 kr

Kummingatan 50 C

ÅRSTAS FINASTE UTEPLATS? EN UNIK, SMAKFULL OCH STILRENT RENOVERAD 3,5:A. TOPPSKICK, MÅSTE SES!

Unik gavellägenhet om 3,5 rok belägen i populära och barnvänliga Årsta, bara ett stenkast från både Årsta centrum, Årstaskolan och den nyligen väl upprustade och rekreativa Årstaparken.
Den stora och lummiga uteplatsen ligger högst avskild i ett bevuxet hörn med en av föreningens gemensamma lokaler som skydd mot vind och insyn. Framför altanen ligger en stor inramad allmänning/gräsyta som i princip bara kan nyttjas av de få lägenheter som har uteplats längs fastigheten. Halva uteplatsen skuggas skönt på sommarhalvåret av en väldoftande syren och i direkt anslutning finns odlingslådor där du kan så och driva upp dina egna grönsaker och örter.
Den halva som inte skuggas av syrenen har härligt solläge från tidig morgon till c:a 19-tiden på kvällen.

Lägenheten är i mycket gott skick, där större delen av bostaden har renoverats med en stor portion finess och känsla under de senaste 2-3 åren. Lägenheten andas snickarglädje och här hittar man bland annat en rad smarta förvaringslösningar, platsbyggda möbler och gedigna materialval. Alla tak utom ett har snygga spotlightlådor med en infällda spotlights och i vardagsrummet kan dessa även styras via mobiltelefonen. Alla spotlights går att dimra.
Genomgående neutral och harmonisk färgsättning. Nyligen målade väggar (-20) i alla rum och nymålade tak (-20) i hela lägenheten. Tröskellöst tarkettgolv i vardagsrum/hall/kök/ett sovrum och vitlaserat ekplanksgolv i det andra sovrummet samt heltäckningsmatta i extrarummet.
Stilrent kök med ordentlig matplats och efter en flytt av ena innerväggen binds köket ihop med det stora, ljusa vardagsrummet på ett behagligt sätt. Två ordentliga sovrum samt ett stort halvrum som i dagsläget nyttjas som arbetsrum/walk-in-closet.
Badrummet är utrustat med nya badrumsmöbler samt ny tvättmaskin och ny torktumlare (-20) så du slipper garanterat besväret att köa för en tid i tvättstugan.

Önskemål om tillträde: från mitten av januari till början av mars.

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kummingatan 50 C, Såld i Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad