Till salu

Kungsängen, Uppsala

Kryddblandargatan 9

2 995 000 kr
area icon Yta
  • 77 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 149 kr/mån
floors icon Våning
  • 7 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017-19
Kryddblandargatan 9

Trevlig trea om 77 kvm med ett högt läge i huset och balkong i sydvästläge

//Våning 7//extra sovrum//modernt kök//

Välkommen till en högt belägen 3:a om 77 kvm med trevlig utsikt ifrån vardagsrummet och köket över Uppsala.

I den välkomnande hallen möts du av goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob samt en extra garderob. Sovrummet är generöst med två skjutdörrsgarderober och utgång till balkong i härligt sydvästläge.

Fullutrustat Vedumkök med vitvaror från Siemens. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum delas av med en bardisk. Ett högt och fritt läge ger ett fint ljusinsläpp i vardagsrummet. Det extra arbetsrummet blir lätt ett mindre sovrum och har en egen klädkammare.

Det helkaklade badrummet med duschhörna har inredning från INR samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Som boende på Kryddblandargatan 9 bor du på bekvämt avstånd intill Uppsalas nya resecentrum vid Strandbokilen. Med en kort promenad når du Uppsalas växande centrum och har restauranger, butiker, kultur och nöjen inom räckhåll.

Intresseanmälan

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad