Såld

Kungsängen, Uppsala

Kryddblandargatan 9

Slutpris: 2 850 000 kr

Kryddblandargatan 9

Trevlig trea om 77 kvm med ett högt läge i huset och balkong i sydvästläge

//Våning 7//extra sovrum//modernt kök//

Välkommen till en högt belägen 3:a om 77 kvm med trevlig utsikt ifrån vardagsrummet och köket över Uppsala.

I den välkomnande hallen möts du av goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob samt en extra garderob. Sovrummet är generöst med två skjutdörrsgarderober och utgång till balkong i härligt sydvästläge.

Fullutrustat Vedumkök med vitvaror från Siemens. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum delas av med en bardisk. Ett högt och fritt läge ger ett fint ljusinsläpp i vardagsrummet. Det extra arbetsrummet blir lätt ett mindre sovrum och har en egen klädkammare.

Det helkaklade badrummet med duschhörna har inredning från INR samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Som boende på Kryddblandargatan 9 bor du på bekvämt avstånd intill Uppsalas nya resecentrum vid Strandbokilen. Med en kort promenad når du Uppsalas växande centrum och har restauranger, butiker, kultur och nöjen inom räckhåll.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kryddblandargatan 9, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad