Såld

Kungsängen, Uppsala

Kryddblandargatan 7

Slutpris: 2 625 000 kr

Kryddblandargatan 7

2.5:a med funktion som en 3:a! Balkong, snyggt kök, helkaklat badrum, hiss & allt man kan tänka sig!

Välkommen till en väldigt välplanerad och stilren genomgångslägenhet, högt upp i fastighet med hiss från markplan. Tack vare de stora fönsterpartierna och den vidsträckta vyn får man en luftig och väldigt ljus lägenhet. Öppen planlösning som inbjuder till stora middagsbjudningar. Fastighet som är byggd 2019 så allt är i princip nytt med minimalt slitage.
Bostaden är en 2.5:a, men med funktion som en 3:a. Halvrummet har eget fönster och dörr, vilket innebär att man kan nyttja rummet som kontor, barnrum eller liknande.
Helkaklat badrum med bla. tvättmaskin och torktumlare. Hall med gott om förvaringsmöjligheter och stort masterbedroom med fyra skjutdörrsgarderober. Trivsam balkong belägen mot innergården i bra solläge!

Perfekt pendlarläge med endast några minuters gångväg till Stationen!

Förening med gemensamt elavtal och fördelaktigt abonnemang för bredband och kabel-tv via TeliaTriplePlay. Det finns externt förråd till varje bostad. Inom föreningen finns varmgarage, elbilsplatser, carport och cykelgarage. Välvårdad innergård som med grönska, gemensamma möbelgrupper att nyttja och lekplats.

Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, Nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger. Denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, två gym, två frisersalonger, skönhetssalong, stor mataffär, apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kryddblandargatan 7, Såld i Kungsängen, Uppsala Planlösning från Kryddblandargatan 7, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad