Till salu

Centrum, Uppsala

Kryddblandargatan 1

  • price tag icon 4 860 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 995 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 76 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 860 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2021
Kryddblandargatan 1

Modern 3:a i centrala Uppsala med utsikt över slottet och domkyrkan - perfekt för pendlare

Välkommen till denna smakfullt inredda gavellägenhet belägen i hjärtat av Uppsala. Med sina 76 kvadratmeter erbjuder denna trea ett stilfullt och bekvämt boende för den moderna familjen eller paret som värdesätter närhet till stadens puls och utmärkta pendlingsmöjligheter.

Planlösningen erbjuder en inbjudande hall med generös förvaring i skjutdörrsgarderob. Köket och vardagsrummet är integrerade i en öppen planlösning som skapar en luftig och social yta. Två rymliga sovrum, båda utrustade med skjutdörrsgarderober, ger gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns två balkonger med fantastisk utsikt över Uppsala slott och domkyrka. Perfekta platser för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen.

Föreningen har en trivsam innergård med en liten lekyta och sittgrupper i ett skyddat läge. Separata lägenhetsförråd finns i källaren. Cykelparkering ligger i markplan i en separat byggnad med ingång från Kryddblandargatan och parkeringsmöjligheter finns i både inre och yttre garage.

Detta perfekta pendlarläge erbjuder allt inom bekvämt promenadavstånd. Centralstationen, stadskärnan, Årummet och Stadsparken nås på bara några minuters gångavstånd.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan
Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Kryddblandargatan 1, Till salu i Centrum, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad