Såld

Centrum, Västerås

Kopparbergsvägen 18A

Slutpris: 1 500 000 kr

Kopparbergsvägen 18A

Topprenoverad bostad mitt i city!

Varmt välkommen till Kopparbergsvägen 18A och denna välplanerade bostad som är i toppskick och med hiss i huset!

- Genomgående renoverad
- Hiss i huset
- Mitt i city med balkong
- Stabil förening

Enhetligt golv, ljusa ytskikt och materialval av kvalité är genomgående i hela bostaden. Fördelar sig över en inbjudande hall med klinkergolv, ett rymligt och helkaklat badrum med spotlights och förberett för tvättmaskin, ett stilrent kök som är utrustat med allt man behöver med matplats som är öppen mot vardagsrummet och sist men inte minst ett rymligt sovrum med garderober och med utgång till en balkong med utsikt över Västerås stadsliv. Till lägenheten hör ett källarförråd.

På Kopparbergsvägen 18A bor du i en stabil och attraktiv förening med låg belåning. Föreningen har i fastigheten tvättstuga och cykelförråd.

Lägenheten har ett attraktivt läge med direkt närhet till det bästa som centrala Västerås har att erbjuda. Precis utanför porten hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger, barer, biograf och caféer. Centralstationen och busstationen ligger bara en kort promenad bort, och det är behagligt avstånd till både Vasaparken och Mälardalens Universitet.

Om du söker efter ett boende med ett centralt läge har du verkligen kommit rätt. Missa inte chansen och anmäl er till visningen.

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad