Till salu

Centrum, Västerås

Kopparbergsvägen 18A

995 000 kr
area icon Yta
  • 36,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 725 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1934
Kopparbergsvägen 18A

Central 1:a med praktisk planlösning!

Välkommen till denna praktiska ett rum och kök mitt i centrala Västerås, med ett fantastiskt läge.

Lägenheten består av en välkomnande hall som erbjuder generös förvaringsplats för dina kläder och personliga tillhörigheter. Ett rymligt rum med en öppning mot kök och ett fräscht badrum. Köket är praktiskt utformat med spotlights i tak, gott om förvaringsutrymme och vita skåpluckor. Här finns också plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och utrustat med ny inredning så som toalett, dusch, handfat med matchande badrumsskåp och spegel.

På Kopparbergsvägen 18A bor du i en stabil och attraktiv förening med låg belåning. Föreningen har i fastigheten tvättstuga och cykelförråd.

Lägenheten har ett attraktivt läge med direkt närhet till det bästa som centrala Västerås har att erbjuda. Precis utanför porten hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger, barer, biograf och caféer. Centralstationen och busstationen ligger bara en kort promenad bort, och det är behagligt avstånd till både Vasaparken och Mälardalens Universitet.

Om du söker efter ett boende med ett centralt läge har du verkligen kommit rätt. Missa inte chansen och anmäl er till visningen.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad