Till salu

Köping

Kihlmansgatan 24C

  • price tag icon 3 466 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
595 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 62,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 466 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1968
Kihlmansgatan 24C

Ljus och rymlig tvåa med fräscht kök och badrum samt härlig balkong i sydvästligt läge!

- Genomgående fint skick
- Fräscht kök med moderna vitvaror
- Helkaklat badrum med tvättmaskin
- Balkong i sydvästligt läge

Välkommen till en fin och ljus tvåa på tredje våningen med genomgående fräscha ytskikt och härlig balkong mot sydväst!

En perfekt lägenhet som bara är att flytta in i! Fräscht kök med vita skåpluckor och kakel ovan arbetsytorna samt moderna vitvaror. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Vardagsrum med inbyggd plats för tv. Intill vardagsrummet finns ett rum som kan användas till kontor men kan även användas till ett litet sovrum. I sovrummet finns en tapetserad fond vägg och även en stor garderob för förvaring. Genomgående laminatgolv i lägenheten med spotlights i alla rum förutom sovrum.

På Kihlmansgatan bor du i en stor och stabil förening med. Fina miljöer med en familjär innergård. Tvättstuga finns i angränsande fastighet. Dessutom finns gym, festlokal och relax/spa med jacuzzi och bastu i föreningen. Tillhörande förråd finns i källaren.

Bostaden är belägen i området Skogsbrynet där du har närhet till matbutik och skola. Cykelavstånd till Köpings stadskärna. Goda pendlingsmöjligheter från Köping med bil eller kollektivtrafik till större städer som Stockholm, Västerås och Örebro.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in en visning – du kommer inte att bli besviken!

Intresseanmälan
Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad