Isaac Eriksson

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

För Isaac är relation och förtroende centralt i allt han gör, vilket visar sig passa perfekt i hans roll som mäklare. Han tror på att bygga meningsfulla och långvariga band med sina kunder som i sin tur helhjärtat kan rekommendera honom vidare till vänner och familj. Genom att lyssna på dina önskemål och behov skapar han ett skräddarsytt upplägg som passar just dig för att uppnå bästa möjliga försäljningsresultat. Isaac är dedikerad till att förstå dina förväntningar och arbetar obevekligt för att överträffa dem.

Isaac inser att kontinuerlig återkoppling är nyckeln till att skapa en positiv och smidig köp- och säljupplevelse. Han förstår även att snabba svar och tillgänglighet när du behöver honom är avgörande för att förtjäna förtroende och skapa relationer. Oavsett om du har en fråga sent på kvällen eller behöver råd under helgen, kan du alltid lita på att Isaac finns där för att stödja och vägleda dig. Hans dedikation och noggrannhet garanterar att ingenting lämnas åt slumpen när det är dags för dig att göra din kanske största affär i livet.

Tillgänglighet, målinriktning och driv är vad du kan förvänta dig av Isaac som mäklare!

Kontakta mig
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.