Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Karlsviksgatan 19, 1tr

Slutpris: 6 500 000 kr

Karlsviksgatan 19, 1tr

Välplanerad 2.5:a med bra läge på Kungsholmen. Öppen planlösning och balkong i väster!

På ett eftertraktat läge i direkt närhet till Norr Mälarstrand finner du denna eleganta bostad i en historisk fastighet från 1896 belägen på fridfulla Karlsviksgatan. En noggrann renovering har omvandlat lägenheten till en modern pärla, där den öppna planslösningen mellan vardagsrum och kök presenterar en smakfull och modern design, samtidigt som många charmiga detaljer från byggnadens ursprungliga era har bevarats.

Denna bostad erbjuder en ljus och luftig atmosfär tack vare höga tak och stora fönster som ger naturligt ljus från två olika håll.

Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar generösa sociala ytor som rymmer såväl soffgrupp samt matplats för det större sällskapet. Den praktiska köksön ger inte bara extra arbetsyta utan även en mysig plats för umgänge.

Förvaringsmöjligheterna är väl genomtänkta med skjutgarderober i hallen och en hel platsbyggd garderobsvägg i sovrummet. Sovrummet har ett lugnt läge mot innergården och öppnar upp till den västvända balkongen genom stora, glasdörrar. Under sommarmånaderna får balkongen sol från lunch till kväll och utsikten mot den välskötta innergården är förtjusande. Dessutom finns ett extra rum som passar utmärkt som kontor, barnrum eller en walk-in closet.

Föreningen är välskött och har minimal skuldsättning, samt har genomfört betydande renoveringar på fastigheten. På gården finns en charmig terrass och ett soligt däck med grillplats. Inom föreningen finns också tillgång till en föreningslokal, bastu och ett snickarrum för medlemmarna att nyttja.

Denna bostad har Kungsholmens bästa fördelar direkt utanför dörren, inklusive populära restauranger, caféer och pittoreska promenadstråk längs Riddarfjärden. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter och en mängd närservice i området är detta ett idealiskt hem på en av stadens mest attraktiva adresser.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlsviksgatan 19, 1tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad