Till salu
Budgivning pågår

Centrum, Västerås

Karlsgatan 15C

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 3 200 000 kr Visa alla
3 395 000 kr
area icon Yta
  • 109,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 013 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1989
Karlsgatan 15C

Välplanerad fyra i BRF Tusenskönan!

Välkommen till Karlsgatan 15C och denna välplanerade fyrrummare belägen i centrala Västerås!

- Två badrum
- Stabil förening
- Inglasad balkong
- Genomgående gott skick

Bostaden fördelar sig över en inbjudande hall med förvaring via garderober, ett stilrent och fräscht kök som är utrustat med allt man behöver samt med plats för matgrupp och utgång till en inglasad balkong, tre tilltalande sovrum och ett socialt vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Två helkaklade badrum med dusch i bägge samt tvätt och tork i ett.

Här bor du mitt i city med närhet till allt vad Västerås centrum har att erbjuda. Perfekt även för dig som pendlar då centralstationen nås med promenadavstånd. Trots det centrala läget känns lugnet från den vackra innergården med ljudet från bäcken och fågelkvitter. Till lägenheten hör ett förråd. Garage finns i källaren som du når direkt med hissen. Det finns även ett gym i källaren som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

Välkommen till en bostadsrättsförening med god gemenskap där både sommarfester och julfester anordnas. Det finns även en gemensamhetslokal, tvättstuga och ett lusthus på innergården som finns för medlemmarnas förfogande. Mer information om föreningen finns på deras hemsida. https://www.brf-tusenskonan.se/

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad