Till salu
Budgivning pågår

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Karlbergsvägen 47A

Högsta bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 3 850 000 kr
  • price tag icon 1 124 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 850 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 32 m2 boarea
  • 7 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 124 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1906
Karlbergsvägen 47A

Sekelskiftesetta med låg avgift och oslagbart läge i Birkastan!

Nu saluförs en ljuvlig sekelskiftesetta i en elegant fastighet anno 1906. Välbevarade tidstypiska detaljer från byggåret som vackert plankgolv, välvda fönster med speglade nischer och spegeldörrar. Stora fönster tillsammans med den generösa takhöjden skapar ljus, rymd och en härlig atmosfär i hela bostaden. Vardagsrummet är lättmöblerat och här finns plats för soffa med tillhörande möblemang. Genom ett synnerligen genomtänkt loft har man en separat rofylld sovavdelning med plats för dubbelsäng. Köket är stilrent renoverat och har en fin plats för matbord för 4 personer intill fönster. Badrummet är kaklat i vitt och utrustat med dusch. Till sist en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och goda förvaringsmöjligheter i garderober. Belägen i en välskött förening som äger marken. Oslagbart läge i Birkastan med närhet till Fridhemsplan och Odenplan. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flera innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Elena Ghatan
Assisterande mäklare

Elena Ghatan

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Elena

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Karlbergsvägen 47A, Till salu i Vasastan - Birkastan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad