Såld

Östra Ekedal, Värmdö

Kapellvägen 24

Slutpris: 6 110 000 kr

Kapellvägen 24

Gavelläge med fantastisk trädgårdstomt

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva detta hemtrevliga gavelradhus med området största tomt. Beläget i familjära området Östra Ekedal med gångavstånd till anrika Ekedalsskolan, naturområden och hav. Efter säljarnas fantastiska 18 år i bostaden är det dags för nya ägare att stormtrivas.

Redan innan ni kliver in möts ni av den fint stenlagda framsidan med anslutning till terrassdel. Här kan ni njuta av solen från tidig morgon till sen eftermiddag. Huset har sedan en inbjudande och välplanerad planlösning med fina sällskapsytor och rymliga sovrum. Den välkomnande hallen har goda avhängningsmöjligheter bakom de skjutbara spegeldörrarna. Dörren i hallen går sedan till tvättstugan med ytterligare anslutning till det stora förrådet som hör till bostaden. Vidare in i bostaden ligger det trivsamma köket. Här har säljarna öppnat upp för att skapa en luftigare känsla och få plats med ett större matbord. Det fina köket har vita stilrena fronter och vackra vitrinskåp med gott om plats för köksförvaring. Det ombonade vardagsrummet är enkelt och möblera med diverse soffgrupp, perfekt med tv-vägg och intill den mysiga braskaminen. Här kommer ni även ut till altanen som ligger trivsamt till på husets baksida med härlig eftermiddags- och kvällssol. Intill vardagsrummet ligger ett av de fyra sovrummen. På övervåningen ligger sedan de resterande tre sovrummen, samtliga med bra ytor för ordentliga sängar och diverse möblemang. Bostaden har två badrum, ett på vardera plan. Båda med behaglig golvvärme och renoverade år 2012, våtrumscertifikat finns. Utöver det stora förrådet i carporten finns extra förvaringsmöjlighet under carportens tak, under trappan och på vinden.

På Kapellvägen 24 bor du längre in på gatan vilket ger ett skönt lugn och en mindre trafikerad väg. Här finns en gemensam lekplats och i början av området ligger Förskolan Pysslingen. Dessutom ligger Ekedalsskolan alldeles intill, perfekt för barnfamiljen. Tre minuter bort ligger Farstavikens inlopp med badklippor och brygga. Här har det byggts en strandpromenad med vacker vy mot Gustavsberg Hamn. Längre in i området ligger Ekedalsspåret med motionsspår och utegym. För den golfintresserade ligger Nacka Golfklubb inom en 10 minuters promenad bort. Busskommunikationerna är utmärkta och tar dig med täta intervaller in till stan eller vidare ut på Värmdö! Det är ett optimalt boende för familjen som vill bo centralt men som även vill ha närhet till fin natur och hav.

Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kapellvägen 24, Såld i Östra Ekedal, Värmdö

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad