Såld

Nacka Forum, Nacka

Kantatvägen 3, 2tr

Slutpris: 2 750 000 kr

Kantatvägen 3, 2tr

Stor välplanerad 2:a med renoverat kök, helkaklat badrum och balkong i söder ett stenkast från forum

Stor välplanerad 2:a med renoverat kök, helkaklat badrum och balkong i söder ett stenkast från forum!

- Renoverat kök
- Välplanerad 2:a
- Bra kommunikationer in till city
- Stort och lättmöblerat vardagsrum
- Balkong i söder med sol hela dagen
- Direkt närhet till matbutik, caféer, restauranger, gym och shopping

Bostaden erbjuder allt från stort socialt vardagsrum till bra förvaring samt balkong i skyddat läge med grönskan utanför.
När man kommer in till bostaden välkomnas man in i hallen som har bra plats för avhängning och bra förvaring i stor klädkammare. Vidare in i bostaden finner man det moderna köket som är stort och rymligt. Här ryms stort matbord. Köket är smakfullt renoverat och har vitvaror såsom diskmaskin, kyl/frys, fläkt, mikro och ugn i ståhöjd samt spishäll. Trevligt fönster som ger ett vackert ljusinsläpp vid matplatsen. Vardagsrummet är stort och socialt med plats för soffgrupp, tv-möbel och övrig önskad förvaring eller även här en matplats. Från vardagsrummet når man den soldränkta balkongen som ligger belägen i härligt skyddad läge med mycket grönska. Sovrummet är stort och rymmer dubbelsäng och sängbord samt förvaring. Även detta rum har stort fönster. Bostaden har även ett helkaklat badrum med toalett, badkar, handdukstork, handfat med förvaring under och spegel. Till lägenheten tillhör ett externt förråd. Detta är en bostad ni inte får missa!

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kantatvägen 3, 2tr, Såld i Nacka Forum, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad