Såld

Årsta, Uppsala

Kamomillgatan 23

Slutpris: 3 000 000 kr

Kamomillgatan 23

VÄLPLANERAD TREA MED FANTASTISK UTEPLATS, NYRENOVERAT BADRUM OCH INFLYTTNINGSKLAR!

Välkommen till Kamomillgatan 23! Denna trevliga 3:a med sin generösa yta om 78 kvm fördelar sig på ett ljust kök med bra förvaring, matplats intill köket, vardagsrum med utgång till en stor uteplats. Nyrenoverat badrum i samband med föreningens stamrenovering, två bra sovrum varav det ena erbjuder goda förvaringslösningar tack vare flera garderober. Genomgående trevlig lägenhet som är inflyttningsklar för en glad köpare!

Förråd hör till lägenheten och finns i direkt anslutning till trapphuset!

Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område knappt 500 meter från Årsta centrum som erbjuder Ica med mycket generösa öppettider, apotek samt annan service. Med 1 km till Gränbystaden bor ni med direkt närhet till ett nöjescentrum som erbjuder underhållning, restauranger och shopping. Från Årsta finns goda bussförbindelser samt cykelvägar som tar dig smidigt ner till city och Centralstationen på några minuter. Årsta är ett omtyckt område som dessutom har gott om härliga grönområden för promenader eller joggning.

Tillträde är planerat Oktober 2022.

Missa inte denna möjlighet och anmäl dig till visning redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kamomillgatan 23, Såld i Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad