Såld

Salabacke, Uppsala

Källparksgatan 18

Slutpris: 1 920 000 kr

Källparksgatan 18

Välplanerad lägenhet i populära Brf Brittgården!

Välplanerad tvåa med gott om förvaring och en fin balkong i söderläge. Planlösningen fördelar sig på en funktionell hall med gott om förvaring, ett rymligt vardagsrum med plats för en stor soffgrupp, samt utgång till den soliga balkongen. Välbevarat och ljust kök som passar dig som gillar att spendera tid i köket. Det är välutrustat och har goda arbetsytor. Badrummet är stamrenoverat och det rofyllda sovrummet har en bra storlek samt två inbyggda garderober med överskåp. Lägenheten är genomgående hemtrevlig och har ett fritt läge utan insyn. Här bor man i en bostadsrättsförening med god ekonomi, med många av de stora renoveringarna genomförda.

I Salabacke bor du lugnt och bekvämt, med närhet till både city och E4:ans påfart. I området finns även flera vackra parker, promenadstråk och matbutiker. Närhet till Gränby centrum med all service du kan tänka dig och på tio minuter har du tagit cykeln in till centrum. Goda kommunikationer med busshållplats alldeles intill.

Tillträde enl. ö.k. med säljaren.

Välkommen hem!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Källparksgatan 18, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad