Såld

Luthagen, Uppsala

Jumkilsgatan 16B

Slutpris: 4 210 000 kr

Jumkilsgatan 16B

Charmig gavellägenhet med fint ljus insläpp och öppen spis

Välkommen till denna charmiga gavellägenhet på en lugn gata i populära Luthagen. Med de tre sällskapsrummen i fil, fönster åt tre håll och en ljus färgsättning får du här en bostad med fint ljusinsläpp och rejäl rymdkänsla. Vissa kommer säkert att hävda att den är optimalt planerad med sällskapsrummen samlade och skilda från de mer privata delarna av lägenheten. Vidare ger dig bostaden ett vardagsrum, med ett stort burspråk och en inbyggd fungerande öppen spis, samt en balkong mot gården med ett soligt sydvästläge. Bostaden är mycket välhållen men ett moderniseringsbehov föreligger. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett förråd och en matkällare.

Planlösningen ger dig entré/hall med förvaring och ett kök med intilliggande matrum. Vidare får du här matrum, vardagsrum och allrum i fil där allrummet lämpligen kan nyttjas till sovrum för dig som önskar. Slutligen ger dig lägenheten två sovrum med förvaring och ett duschrum med tvättmaskin.

Som boende i Brf Floran bor du på en mycket lugn gata med närhet till bland annat restauranger, livsmedelsbutiker, caféer och Stabbyskogens vackra grönområde med löpspår. Behagligt cykelavstånd till den absoluta Citykärnan och enkel access till 55:an för dig som bilpendlar. Mycket stabil och välskött förening med god ekonomi.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Jumkilsgatan 16B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad