Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Josef Ekbergs gränd 6

Slutpris: 2 225 000 kr

Josef Ekbergs gränd 6

Stilren och ljus lägenhet i högt och fritt läge med solig balkong

Välkommen till fina Josef Ekbergs gränd 6 i ett av Porslinskvarterens vackraste hus. Lägenheten ligger högt och fritt med en stor balkong i perfekt sydväst-läge. Här kan du njuta av solen redan från tidig lunch fram till kväll med härlig vy över innergården. Lägenheten är mycket inbjudande och genomtänkt planerad. Interiörmässigt är den som ny med ljusa ytskikt, genomgående fin ekparkett och rostfria vitvaror. Vackra spröjsade fönster i generösa storlekar som ger rikligt med ljusinsläpp. Helkaklat och fint badrum med bland annat kombinerad tvätt- och torktumlare och sovrum med gott om yta för dubbelsäng och garderober. Utöver förvaringsmöjligheterna i bostaden finns ett exteriört förråd till lägenheten på vinden med hiss hela vägen upp. Garageplats finns och hyra i Porslinsgaraget som ligger smidigt till tvärs över gatan.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, sport och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Josef Ekbergs gränd 6, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad