Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Josef Ekbergs Gränd 2

Slutpris: 3 600 000 kr

Josef Ekbergs Gränd 2

Vacker 3:a med en unikt inglasad uteplats!

Vänligen kontakta mäklaren vid intresse.

Välkommen till denna fina 3:a och dess fantastiska uteplats i ett av Porslinskvarterens vackraste hus. Lägenheten har en inbjudande och genomtänkt planlösning med öppen sällskapsyta i vardagsrum och kök och en mer privat del för bad- och sovrummen för sig. Interiörmässigt är bostaden som ny med ljusa ytskikt, genomgående fin ekparkett och rostfria vitvaror. Tack vare fönsterna i motsatta väderstreck skapas ett naturligt och skönt ljusgenomsläpp. Uteplatsen når man från vardagsrummet. Den har säljarna låtit glasas in vilket ger en förlängd känsla av vardagsrummet och funkar perfekt som ett extra rum större delen av året. Utöver den inglasade uteplatsen finns även en öppen del med plattsättning i sten. Den här ytan går utmärkt att grilla på då du inte har någon balkong över dig. Sovrummen är uppdelade och ligger i varsin ände av lägenheten, det mindre intill hallen och det större längst in. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng och bra förvaring i de vackert platsbyggda garderoberna. Det mindre sovrummet funkar perfekt till barnet eller som ett extra hemmakontor. Badrummet är snyggt och fräscht, utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Utöver förvaringsmöjligheterna i de flera garderoberna finns ett exteriört förråd till lägenheten på vinden med hiss hela vägen upp. Garageplats finns och hyra i Porslinsgaraget som ligger smidigt till tvärs över gatan.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Josef Ekbergs Gränd 2, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad