Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Jaktvarvsplan 3, 4tr

Slutpris: 3 550 000 kr

Jaktvarvsplan 3, 4tr

Ljus & yteffektiv 30-tals tvåa - lugnt gårdsläge högst upp i huset!

Varmt välkommen till denna ljusa och yteffektiva 30-tals tvåa med rakt söderläge belägen högst upp i huset. Drömläge på nedre Kungsholmen med närhet till såväl Riddarfjärden som stadspulsen!
Här får varje kvadratmeter sin fulla rätt och det är enkelt att möblera efter önskemål och behov. Lägenheten får fint ljusflöde från det breda fönsterpartiet mot den lugna innergården och det bidrar till extra ljus och luftig känsla. Vardagsrummet är möblerbart med såväl soffgrupp, mediamöbel och matbord. Det funktionella köket nås antingen via hallen eller sovrummet.
Entrén är välkomnande och erbjuder plats får såväl avhängning som förvaring och intill ligger det helkaklade badrummet utrustat med dusch. Mycket välskött förening med låg belåning.

På Nedre Kungsholmen bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls - ett perfekt utgångsläge för både naturälskaren och citymänniskan. Kvarteren nedanför Hantverkargatan består till stor del av fantastiska gamla hus som har fått behålla sin ursprungliga charm och karaktäristiska byggnadsdetaljer. Promenera till Fridhemsplan så har du fullt utbud av service och flertalet butiker i Västermalmsgallerian.

I området finns många populära restauranger som exempelvis Mälarpaviljongen och Gnarly Burger. Är du sugen på en fika är Petité France och NEWT två riktiga guldkorn. Området är en fantastisk utgångspunkt för den som gillar grönska, vatten och långa promenader. Vyn från Norr Mälarstrand över Riddarfjärden kan man aldrig tröttna på och Kungsholmen runt är en klassisk runda både för motionären eller barnvagnspromenaden. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar, exempelvis 3 och 4.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Richard Sörman
Assisterande mäklare

Richard Sörman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Richard

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Jaktvarvsplan 3, 4tr, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close