Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Jakob Westinsgatan 5, 2tr

Slutpris: 16 000 000 kr

Jakob Westinsgatan 5, 2tr

Magnifik 1920-talsvåning med öppen spis och balkong - Förening med mycket god ekonomi.

Välkomna till Jakob Westinsgatan som är en lugn och charmerande liten tvärgata som leder upp från Norr Mälarstrand och som avslutas med en portal mot Garvargatan. Jakob Westinsgatan är en av innerstadens vackraste gator med sina träd och planteringar framför husen.
Bostaden ligger I en välskött och mycket lågt belånad förening med endast 12 lägenheter samt två lokaler som ger goda intäkter till föreningen.
Stilfull våning om 4,5 stora rum och kök, ett badrum, gäst-wc, fransk balkong mot gatan samt en balkong in mot gård.
Här bor du med högt i tak, öppen spis, balkong, ett stort serveringsskåp, speglade dörrar och snickerier i originalkulör, parkett- och brädgolv.
Ytorna är generösa och flexibla, och med vackra originaldetaljer bevarade. Från fönstren och den franska balkongen mot gatan kan du blicka ner mot Norr Mälarstrand och vattnet och vidare upp mot Söders höjder.
Detta är en vacker bostad med en högst närvarande tjugotalselegans, med stora och luftiga rum som nu väntar på nya invånare. Planlösningen är genomgående med fönster mot både gård och mot gatan. Förvaringsmöjligheterna är genomgående mycket goda. Lägenheten disponerar även ett källarförråd.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Mattias Nilsson
Assisterande mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Jakob Westinsgatan 5, 2tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad