Kommande bostad

Vasastan - Sibirien, Stockholm

Ingemarsgatan 10

Pris enl ök
area icon Yta
  • 166 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 915 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1890
Ingemarsgatan 10

Genomgående sekelskifteslägenhet med balkong mot innergård

Genomgående och optimalt planerade sekelskiftespärla med ett toppläge i Sibirien. Belägen i en vacker fastighet anno 1890, med originaldetaljer såsom generös takhöjd samt snickeridetaljer.

-Sekelskiftescharm
-Genomgående planlösning
-Nyrenoverade badrum
-Närhet till fina promenadstråk i Hagaparken
-Stort restaurangutbud längst Roslagsgatan

Lägenheten är belägen i ett trivsamt och lugnt läge mot Ingemarsgatan. I bostaden finner du många av de tidstypiska detaljerna från byggåret såsom djupa fönsternischer, generös takhöjd och vackra trägolv. Bostaden består idag av 6 rum och kök och har en välplanerad planlösning med ett rymligt vardagsrum med plats för socialt umgänge med vardagsrum och matsal i fil. I anslutning till köket finns även gott om plats för stort matbord. Badrummet är helkaklat och har badkar, dubbla handfat och vägghängd wc-stol, det andra badrummet är även det helkaklat och har WC samt dusch. Gäst WC finns.

Sibirien erbjuder ett fantastiskt utbud av restauranger och caféer på Roslagsgatan och Odengatan. Med närheten till Odenplan når du ytterligare mängder av butiker, gym, caféer och restauranger. Utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och tunnelbana. Dessutom finns här pendeltåg som erbjuder ett ännu större kommunikationsnät vid Odenplan. Inom 5 min promenad finns Balzac, Svartengrens, Meno Male, Mahalo och Pom & Flora. Dessutom erbjuds ett bra utbud av livsmedelsbutiker såsom Icas matmarknad på Birger Jarlsgatan, Ica Baronen och Coop på Odengatan. Om du gillar promenader och natur har du en kort promenad till kungliga Hagaparken.

Intresseanmälan

Sofia Wetterberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Linus Wallinder

Registrerad fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad