Såld

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Industrigatan 2 A, 2 tr

Slutpris: 8 850 000 kr

Industrigatan 2 A, 2 tr

Modern 3:a med ett eget orangeri i populära Chokladfabriken!

CHOKLADFABRIKEN // EGET ORANGERI // MAGISKT FÖNSTERPARTI // GARAGE I FASTIGHETEN // 3 ROK

Välkomna till en 3:a i absolut toppskick med ett eget orangeri! En lyxig och modern känsla präglar lägenheten som erbjuder det mesta man kan önska sig av en bostad. Här bor ni med stora, luftiga och sällskapliga ytor, golv i vitpigmenterad ask och genomgående smakfulla materialval. Hallen är rymlig och erbjuder gott om förvaring och heltäckningsmatta. Badrummet är utrustat med kvalitativa varumärken och bostaden har gott om förvaring i flertalet garderober samt en walk-in-closet. Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning med det välutrustade köket från Kvänum. Två bra sovrum där båda vetter mot orangeriet, här kan ni njuta av en alldeles egen oas med odlingsmöjligheter och avkopplande stunder. En fantastisk lägenhet med en perfekt planlösning, exklusiva materialval och ett lugnt och fint läge på Kungsholmen!
Bostaden är belägen i populära Chokladfabriken, en stabil förening som erbjuder både garage och gym till sina medlemmar. Läget är optimalt med direkt närhet till både Fridhemsplan samt promenadstråken längs med Kungsholms Strand.

Varmt välkomna på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Jonas Tillman
Assisterande mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Industrigatan 2 A, 2 tr, Såld i Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad